Tja...

Eg hadde eigentleg tenkt å skriva eit lengre innlegg om husdyravl, sidan det er det eg har styrt med heile august, men eg gidd ikkje.

HFA100, introduksjon i husdyravl, hadde særs lite genetikk, og relativt mykje matematikk og mange statistiske variablar som eg ikkje skjøna noko av. Difor vil me ikkje fortsetta med HFA200.

Genetikk får eg derimot i GEN220, genetisk grunnlag for biodiversitet. Trur det kan verte spanande, og nett no har me om genetiske markørar. Forelesaren er tysk, men har god engelsk. Einaste var at barley (bygg), vart bali, og me klødde oss i hovudet då me skulle prøva å finna ut noko om det.

Eg har kun storfest att å jobba dette semesteret, Blæst'n har masse nye aspirantar og det er UKA!! Hipp hurra og alle hjarter gler seg :-D Eg har kjøpt meg ein raud plastklarinett, og håpar den kjem snart.

Som fleire truleg har fått med seg, likte ikkje min trufaste SE W595 den nye lommeboka, og hoppa difor ut av sekken ein eller annan plass mellom Låven og KIWI. Om nokon finn den vert eg glad, då det er fleire fine bileter på den. Ellers har me skaffa oss ein ny shiny SE W995. Hurra hurra!

I morgon skal eg på swingkurs! Hurra hurra!

2 kommentarer

Caro

03.okt.2010 kl.01:33

Lurer i grunn på å ta meg et swingkurs selv, faktisk. Ta en tur sammen med Hr. Sambo eller noe, så lærer vi å danse begge to :P

Jeg veit jeg er seint ute, men bedre seint enn aldri? Må sende deg den derre brevboka snart...

Kari Lovise

04.okt.2010 kl.12:43

Caro: Det er aldri for seint! :-D Eg gjekk på eit nybyrjarkurs i fjor, og tok nybyrjarkurs i år og, og gjekk på påbyggingskurset helga etter :-D Har vore relativt flink og gått på dansekveld ein gong i veka sidan det. Kom godt med på torsdag, då Studentstorbandet spela opp til dans etter studentpremieren på UKA-revyen :D

Skal på kurs i kveld og, i samband med UKA. Blir eitt til før Hellbilles om 3 veker!

Skriv en ny kommentar

Kari Lovise

Kari Lovise

22, Bømlo

Bioteknologi? Oi! Da e sikkert gøy! Leikar meg med gener, bakteriar, sopp og kjemiske stoff på Universitetet for miljø-og biovitenskap på Ås.
Eg lese bøke, spele klarinett,sitte litt for mykje på internett, er med venner og har det generellt ganske bra :)

myspace visitor counter

Kategorier

Arkiv

hits