Nytt design :-D

Ikkje heilt nytt, men ganske :-D Ikkje heilt nøgd med headarern, men sidene vart bra :-D Eg likar den doble heliksen. Den er grunnen til at du ser ut som du gjer :-D

Grunna tittelendringa lurar eg på når kristenfundamentalistane kjem til å dukka opp for å fortelja meg at genetikk er grusomt og vondt og at eg kjem til å enda opp som ein mordar av fleire tusen born. Til mitt forsvar vil eg sei at eg ikkje får leika med embryo før eg er langt uti ei eventuell doktorgradsoppgåve, om enn då, og uansett så trivst eg best med bakteriar for augneblinken og ikkje gener. Fleircella ting er komplekse. Bakteriar er små og kan fargast og ingen klagar over bakteriane sine rettigheiter. Slepp alt spetakkelet om at det ikkje er etisk forsvarleg å klona einhjørningar.

NEI TIL KREFTFRAMKALLANDE FORSKNING PÅ E.COLI!

Det er mogleg Singer kunne tatt det opp når han er ferdig med dyra sine rettigheiter, men eg trur det ligg for langt inn i framtida til å bry seg med.

Eg står og tippar mellom master i mikrobiologi eller master i genetikk. Molekylærbiologien er nett no ute av biletet, men eg skal ikkje ha det før neste haust, så då kan det hende den kjem inn den og.

2 kommentarer

Kjempebra blogg :D !

modify me please!

21.okt.2009 kl.19:44

Syns du ABSOLUTT skal tukle med "skaperverket", skjørt, svakt og irrasjonelt som det er :) Homo superior anyone? Syns staten skal legge genmodifiseringslover og -regler lengst bak i skapet og la det stå til. Vår rase redder jo ikke verden, snarere tvert imot. Men kanskje neste gjør det ;) Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Kari Lovise

Kari Lovise

21, Bømlo

Bioteknologi? Oi! Da e sikkert gøy! Leikar meg med gener, bakteriar, sopp og kjemiske stoff på Universitetet for miljø-og biovitenskap på Ås.
Eg lese bøke, spele klarinett,sitte litt for mykje på internett, er med venner og har det generellt ganske bra :)

myspace visitor counter

Kategorier

Arkiv

hits