Blæstkommitear

Og damo som ikkje hadde sett ein revy før hu kom til UMB (i så fall kan eg ikkje huska han) er plassert i revykommiteen til Åsblæst'n! :-D Får satsa på at dei andre har litt peiling.

Ellers er eg i:
Notekommiteen-
 Hurra! Katalogisera,sortera, reparera, skaffa oversikt. Eg kan det ikkje på rommet, men får det til andre stadar. Katja kunne ikkje skjøna korleis eit rotehovud som meg visste når folk skulle gjera ting kvar dei skulle vera, masse planar og alt slikt...

Barnevakt for Hans Harald og trengende blæstere komité  Eg har vore den som har bore rundt på Hans Harald mesteparten av året, så dette passar meg bra :-)

Sang-på-tur-komité Eg like å synga ^^ Ønskekommiteen :-D Likar godt sangboka til Blæst'n, sjølv om nokre er ganske grove...  Marthe: ringe du meg ein dag kan eg synga nokre til deg :p
 
Sport og leikkomite Eg kan eit utall versjonar av sisten etterkvart. Trur me har ansvar for Jørn Thorsens...

Én kommentar

mammis

11.feb.2009 kl.22:08

No kjenner eg deg att!!! Du finn deg til rette, og kjem til å oppleva mykje kjekt. Og løye. Og eg gler meg til fredag. Yes!

Skriv en ny kommentar

Kari Lovise

Kari Lovise

21, Bømlo

Bioteknologi? Oi! Da e sikkert gøy! Skal leika meg med gener, bakteriar, sopp og kjemiske stoff i 3 år på Universitetet for miljø-og biovitenskap på Ås. Og kanskje to år til. Eg lese bøke, spele klarinett,sitte litt for mykje på internett, er med venner og har det generellt ganske bra :)

Kategorier

Arkiv

hits