I has dragonz!

Dette spelet er avhengighetsskapande :p Eg har for fyrste gong klart å skaffa meg ein av dei meir spesielle dragane, då eg i dag klarte å få tak i eit "autumn egg"! Dei er veldig fine når dei veks opp :)

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Adopt one today!

Eg har omtrent 30 vaksne dragar, så eg gidde ikkje posta dei her :p Men du kan finna dei på scrollen min :-D

2 kommentarer

+Aida+

13.des.2008 kl.11:58

Haha... Siden du virkelig ikkje liker at eg skriver bokmål så skal eg ta åsså kommentera innleggo dine på dialekt =))

Kule drage forresten! Synst den kvite va finast... =P Eller er da den samme som vekse opp å blir oransj åsså kvit åsså grønn? Uansett, finast i da "kvita stadiet" =P

Kari Lovise

13.des.2008 kl.14:38

Eg berre mobbe deg Aida :-)
Du står heilt fritt til å skriva inlegga dine på akkurat det målføret du vil :-)

Det er noko rart med biletet av den kvite. Den er vakse opp, så biletet burde vore stort. Dei kvite er fantastsik nydelege! Eg håpar å få tak i ein sølvdrage ein dag, dei er utruleg fine og, men sjeldnare :-)

Egga representerar kva farge dragen kjem til å få, og det er kun dei egga som er delte i to fargar der det er ein endring i fargen. Den dragen vil enten bli lyseblå eller mørkeblå etter kva kjønn det er. Håpar og på å få ein alternativ svart drage, dei er veldig fine!

Skriv en ny kommentar

Kari Lovise

Kari Lovise

20, Bømlo

Bioteknologi? Oi! Da e sikkert gøy! Skal leika meg med gener, bakteriar, sopp og kjemiske stoff i 3 år på Universitetet for miljø-og biovitenskap på Ås. Og kanskje to år til. Eg lese bøke, spele klarinett,sitte litt for mykje på internett, er med venner og har det generellt ganske bra :)

Kategorier

Arkiv

hits