Blooooood

Takka vere Marthe sin post i september, var eg i dag på sjukehuset på Ski for å gje blod for fyrste gong. Eg var litt nervøs, og presterte å gløyma at eg hadde tenkt å spør om munnsåret mitt. Dama som skulle tappa var så opphengt i at eg var førstegongsgivar, at ho ikkje la merke til det.

Så eg gav mine 450 ml med blod (noko som gjekk heilt fint), samt det som skulle gå til analyse, og medan eg sat der og drakk RC Cola og prøvde å lesa litt Ex.phil etter at blodet var tappa, kom eg på munnsåret. Eg nevnte dette til dei då. Avdi det er virus i munnsår, og det kan vera det i sår generelt, kan dei ikkje bruke det blodet som eg tappa. Hipp hurra!

Fekk tappepremie likevel, og skal tilbake i byrjinga av mars, dersom eg er frisk og ikkje har sår :-D

Ellers var blodprosenten på 13,6 og jernet låg på 146 (som visstnok var veldig bra). Blodtypen var A+, men det visste eg frå før :-) Eg har heller ikkje Hiv/Aids, Hepatitt A, B ,C og eit anna virus :-D

3 kommentarer

Marthe Karine

27.nov.2008 kl.19:03

Så BRA!!:D Eg har ikkje fått somla meg te da endo (Dobbeltmoral???), i å me da koste litt berre da å kjøra øve, men eg skal!!:)

mayvelin

28.nov.2008 kl.12:49

Åååh, flinke flinke, Kari! :D

Hanne Pytt i Panne

01.des.2008 kl.16:25

Hahahaa,. sån går da med folk med god karma.

Skriv en ny kommentar

Kari Lovise

Kari Lovise

20, Bømlo

Bioteknologi? Oi! Da e sikkert gøy! Skal leika meg med gener, bakteriar, sopp og kjemiske stoff i 3 år på Universitetet for miljø-og biovitenskap på Ås. Og kanskje to år til. Eg lese bøke, spele klarinett,sitte litt for mykje på internett, er med venner og har det generellt ganske bra :)

Kategorier

Arkiv

hits